sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Treenipäiväkirja, osa 1 b, kotiläksy :)

Ehdin kuin ehdinkin lenkille ja näin on viikon kotiläksyt tehty! 

Mutta ennen lenkille lähtöä kokosin itselleni tunnin musalistan. Tykkään kuunnella musiikkia samalla kun juoksen. Lintujen laulua kuuntelen käydessäni koiran kanssa lenkillä. Tunnin listalla Robinin Kävele mun kaa saattaa matkaan ja Robin laulaa myös listan lopulla, viimeinen biisi listalla on Onnellinen. Onnellisena siitä, että lähdin lenkille. Kun kieli vaihtuu englannista tanskaksi, tiedän, että loppusuora häämöttää jo, ja suomen kohdalla olen jo melkein perillä. 

Juoksubiisi numero yksi on Daruden Sandstorm. Kun se alkaa kaikua korvissa, on pakko lähteä juoksemaan. Muuten tein tunnin lenkkiläksyni niin, että vuorobiisein kävelin ja vuoroin juoksin, tai juoksin vähän enemmän, mutta kävelin myös. Ennen lenkkiä olin reilun tunnin kävelylenkillä koiran kanssa, minkä jälkeen olikin hyvä lähteä juoksemaan. Kävi kova tuuli, mutta metsässä se ei niin haitannut. Aivan kuten juoksuopettajamme sanoi, sää ja olosuhteet vaikuttavat ikkunasta katsottuna usein huonommilta kuin mitä ne oikeasti ovat. Kaikkiaan lenkille tuli mittaa noin kahdeksan kilometriä, juoksin Nunnavuoren kuntoradan kolmesti ympäri, minkä lisäksi juoksin Riihikalliolle ja siellä olevan silmukan. Kilometrimäärä on arvio, joka perustuu kuntoradalla oleviin etäisyyskyltteihin, en mitannut matkaa millään sovelluksella. Ja totuuden nimessä on todettava, että lista alkoi soida uudestaan. Robin pyysi lenkin lopussa uudelleen kävelemään kanssaan, kun arvioin nopeuteni väärin. Ja myönnän, musamakuuni on jossain määrin vaikuttanut 11-vuotias tyttäreni. Tai ehkä minä olenkin myötävaikuttanut tyttären makuun, mutta Robinista tykätään molemmat.

Daruden Sandstormista tulee hyvällä tavalla mieleen viimevuotinen Naisten kuntovitonen, reilun 30 asteen helteessä kympin viimeisellä kilometrillä Darude lennätti maaliin asti. Kun Sandstorm alkaa soida, on hetkessä taas toukokuu ja lämmin ja juoksu kulkee. 

Tässä on linkki tunnin listaani, toivottavasti toimii:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti